VIIHDE 14.3. 10:42

Temptation Island -kohusarjassa alkaa vipinä – näin varattu Sammy, 28, rikkoo rytinällä suhteen rajat: ”Parempaa kuin kotioloissa”

TOSI-TV Temptation Island Suomi -ohjelma alkaa keskiviikkona ja torstaina räväkästi.

Video ei ole katsottavissa laitteellasi.

Kohuttu Temptation Island Suomi -ohjelma alkaa keskiviikkona ja torstaina neljännen kauden ensimmäisten jaksojen muodossa Nelosen myöhäisillassa. Ohjelmassa on ideana, että neljä pariskuntaa erotetaan toisistaan villeille sinkkusaarille. Sinkut yrittävät parhaansa mukaan vietellä varattuja.

Heti ensimmäisissä jaksoissa nähdään todellista kuhinaa, kun varsinkin yksi pariskunnista pistää tuulemaan toden teolla.

Projekti-insinöörinä työskentelevä Minna, 30, ja ajoneuvovarustelijana työskentelevä Sammy, 28, ovat pitäneet yhtä jo lähes 3 vuoden ajan. Heidän rajansa ovat pariskunnista löysimmästä päästä, sillä Minna sanoo esimerkiksi ”pienten pusujen” olevan sallittuja. Seksi, vieraiden kanssa yhdessä nukkuminen ja kiihkeämmät suudelmat ovat sen sijaan kiellettyjä.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/78d26a6e92e4466f949f83300c07a580.jpg

Sammy vaikuttaakin rikkovan rajat rytinällä heti alkajaisiksi. Hän innostuu puristelemaan sinkkukaunottaren bikineihin verhottuja rintoja ja tanssimaan villisti naisten kanssa. Illan päätteeksi hän päätyy pujahtamaan viiden sinkkunaisen kanssa samaan petiin nukkumaan, vieläpä ilkosen alastomana.

– Nukutko sä aina alasti? Kikattavat sinkkunaiset kysyvät hyväntuuliselta Sammylta.

– Tietenkin! Sammy vastaa saaden kaikki nauramaan.

– On tämä parempaa kuin kotioloissa, Sammy kuiskuttaa vuoteesta.

Katso video jaksosta alla:


Katso video: Temptation Islandilla rikotaan rajat härskisti heti kärkeen: ”Me ollaan täällä alasti”

Temptation Island Suomi Nelosessa keskiviikkoisin kello 22 ja torstaisin kello 22.30.

IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.