VIIHDE 13.1. 16:10

Hugh Hefnerin leski Crystal, 31, palasi julkisuuteen täysin muuttuneena – povipommityyli on nyt historiaa: elelee elatusmaksuilla

Crystal Hefner on pysytellyt poissa julkisuudesta Playboy-moguli Hugh Hefnerin kuoleman jälkeen.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/c97773f0792c42d39dea66676120449c.jpg
Syyskuussa kuolleen Playboy-moguli Hugh Hefnerin, 91, leski Crystal Hefner, 31, on palannut takaisin julkisuuteen. Crystal poisti miehensä kuoleman aikoihin sosiaalisen median tilinsä ja vetäytyi julkisuudesta.

Crystal antoi lokakuussa haastattelun People-lehdelle, jossa hän kertoi olevansa surun murtama Hefnerin kuolemasta. Sen jälkeen lesken liikkeistä on tihkunut hyvin vähän tietoa julkisuuteen.

Crystal on avannut nyt uudelleen Instagram-tilinsä, jonne hän on julkaissut kuvia Afrikan-matkaltaan. Tuoreissa kuvissa poseeraa hyvin erinäköinen nainen kuin ennen. Crystal on luopunut yltiöseksikkäästä povipommityylistään ja näyttää kuin keneltä tahansa naapurintytöltä.
Ilman meikkiä poseerannut ja toppatakkiin pukeutunut Crystal julkaisi faneilleen tervehdyksen Instagramissa joulupäivänä, jossa hän kertasi rankkaa vuottaan. Crystal oli jo aikaisemmin kertonut sairastuneensa borreliosiin, joka oli romuttanut hänen terveytensä.

– Pari viime vuotta ovat olleet hyvin rankkoja. Kuten monet teistä tietävät, niin minulla todettiin borrelioosi 2016. Minun piti hiljentää tahtia ja kohdata sairauteni. En ole koskaan tuntenut oloa lannistuneemmaksi. Aamuisin herääminen oli taistelua, mutta tunnen olevani siunattu kertoessani teille, että olen selvinnyt, Crystal kirjoitti.
Hän kirjoitti Instagramissa myös kuinka paljon hän kaipaa Hefneriä.

– Minun on vaikea pukea sanoiksi mitä hänen menetyksensä merkitsee. Rakastin häntä suuresti ja oli kunnia viettää hänen kanssaan 10 uskomatonta vuotta. Hän sai minut tuntemaan itseni rakastetuksi joka päivä. Hän välitti perheestäni kuin omastaan ja olen siitä ikuisesti kiitollinen, Crystal kirjoitti.

Tällaisena Crystal esiintyi julkisuudessa ennen:

STARPICZ / Splash News

https://is.mediadelivery.fi/img/300/dca2625ce2ce47feacd03a87be1834ab.jpg
Crystal esiintyi julkisuudessa ennen hyvin vähissä vaatteissa. Hän edusti Playboy-brändiä lukuisissa tilaisuuksissa, jonne iäkäs Hefner ei jaksanut enää heikentyneen terveydentilansa vuoksi osallistua.

Splash News

https://is.mediadelivery.fi/img/300/d6e747cbddb24aa4aff5b50d12aaffe3.jpg

Veve / Splash News

https://is.mediadelivery.fi/img/300/f2b1ee46eef642f7bdb307def98d2e66.jpg
Hefner ja Crystal tapasivat Playboy-kartanon halloween-bileissä 2009. Hefner kosi Crystalia jouluaattona 2010 ja häitä oli tarkoitus juhlia kesällä 2011. Toisin kävi, sillä Harris ilmoitti muuttaneensa mielensä vain viisi päivää ennen häitä. Pari pääsi viimein alttarille 2012.

Saa elatusmaksua

Playboy-moguli testamenttasi koko omaisuutensa lapsilleen ja tukemilleen hyväntekeväisyysjärjestöille. Amerikkalaismedian tietojen mukaan Crystal ei perinyt 36 miljoonan euron omaisuudesta pennin hyrrää, mutta Hefner ei jättänyt morsiantaan puille paljaille.

TMZ kertoi Hefnerin ostaneen Crystalille talon Hollywood Hillsin läheisyydestä jo heti häiden jälkeen 2013.

Sivuston tietojen mukaan Hefner oli myös siirtänyt vaimolleen noin 5 miljoonaa euroa. TMZ-sivuston tietojen mukaan Crystal saisi myös kuolinpesästä elatusmaksua, vaikka ei perinytkään omaisuutta.

Entertainment Tonight kertoi joulukuussa Hefnerin testamentissa olleen erityinen yksityiskohta. Perinnön hallinnoimiseksi perustetusta säätiöstä ei edunsaaja saa nimittäin senttiäkään, jos hän kärsii huume- tai alkoholiongelmasta.

STARPICZ / Splash News

https://is.mediadelivery.fi/img/300/9f4bf55be1164ef38c5e1d91fd2c8f5f.jpg
Amerikkalaismedian mukaan Hefner piti huolen siitä, ettei Crystal jäisi hänen kuolemansa jälkeen puille paljaille.
Viihdesivuston saamien asiakirjojen mukaan säätiön edunvalvojat voivat estää edunsaajia saamasta mitään, jos edunsaajat käyttävät huumeita tai ovat alkoholisteja. Edunvalvojina on mediamogulin luottohenkilöitä ja muita miehen lähipiiriin kuuluneita.
  • Alla olevalla videolla Hefner ja Crystal kuvattuna punaisen maton tilaisuudessa:

Katso video: Hugh Hefnerin leski ei peri miljoonaomaisuutta

Edunvalvojat voivat vaatia edunsaajaa huumetesteihin ja hakeutumaan hoitoon, jos he epäilevät päihteiden väärinkäyttöä.

–– Jos edunvalvojien mukaan on syytä uskoa, että (päihteiden väärinkäytön) seurauksena edunsaaja ei ole kykenevä huolehtimaan itsestään, hallinnoimaan omaisuuttaan, kaikki pakolliset (varain)siirrot hänelle, kaikki hänen nosto-oikeutensa ja hänen oikeutensa osallistua päätöksentekoon koskien edunvalvojien siirtämistä ja nimittämistä tulee keskeyttää, testamentissa sanotaan.

Edunsaaja voi saada perintörahojaan vasta, kun testit osoittavat hänen olleen kuivilla ainakin 12 kuukautta.

”Avioliitto toi turvaa”

Crystal kertoi 2013 Huffington Postin haastattelussa hänen ihastuneensa Hefnerin älykkyyteen ja kilttiin luonteeseen. Vaikka parilla oli yli 60 vuoden ikäero, oli heillä Crystalin mukaan paljon yhteistä.

– En ollut koskaan tavannut julkkista ja olin ihan, että jestas, se on Hugh Hefner! Sitten rupesimme juttelemaan. Me molemmat olemme opiskelleet psykologiaa. Hän oli hyvin kiehtova, kysyin häneltä miljoona eri kysymystä, Crystal Hefner muisteli ensikohtaamista.

Satuhäitä piti juhlia kesäkuussa 2011, mutta morsian perui häät vain viisi päivää ennen h-hetkeä.

– Häät on peruttu. Crystal muutti mielensä, Hugh Hefner kertoi Twitterissä häiden peruuntumisesta.

Javier Rojas / Pi / Zuma / MVPhotos

https://is.mediadelivery.fi/img/300/16470d8fcbf0476e88a2948c739cc4d3.jpg
–Tunsin, kuinka paljon hän rakasti minua. Rakastin häntä niin paljon. Olen niin kiitollinen. Hän antoi minulle elämän. Hän antoi minulle suunnan. Hän opetti minulle ystävällisyyttä, Crystal kertoi lokakuussa People-lehden haastattelussa.
Heinäkuun Playboy oli kuitenkin ehtinyt mennä jo myyntiin, ja siinä poseerasi hääpuvussaan rouva Hefneriksi tituleerattu Crystal. Karannut morsian kertoi amerikkalaislehdille pettyneensä siihen, millaista elämä Hefnerin kanssa oli. Pari kuitenkin selvitti erimielisyytensä ja palasi yhteen.

Uutenavuotena 2012 Playboy-moguli sai viimein karkurimorsiamensa.

– Avioliitto toi turvaa, se tieto, että minä olen hänelle se oikea. Kartanossa oli jatkuvasti tyttöjä ja oli tunne, että minut syrjäytetään. Hef varmisti, että en tunne itseäni enää epävarmaksi ja siitä häissä oli kyse, Crystal on kuvaillut parin avioliitoa Huffington Postin haastattelussa.