VIIHDE 13.10.2017 10:41

Radio Novan juontajien härski kuva hämmentää – housuton Aki Linnanahde villitsi fanit: ”Ette ole tosissanne”

SUOSIKKIJUONTAJAT Minna Kuukan ja Aki Linnanahteen erikoinen kuva on herättänyt paljon hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/4c0518b4aeaa4692aa9aa1383ac469ee.jpg
Radio Novan juontajat Minna Kuukka ja Aki Linnanahde pohtivat perjantaiaamun lähetyksessään vanhan kansan konsteja, joilla parantaa Linnanahteen flunssa.

Flunssainen Linnanahde sanoi turvautuneensa särkylääkkeisiin ja muihin rohdoksiin päästäkseen töihin. Minna Kuukalla oli erikoinen niksi, jota hän ehdotti Linnanahteelle: talonpojan suppo.

Kuukka kertoi kyseessä olevan perinteinen espanjalainen lääke flunssaan. Valkosipulin kynttä liotettaisi useita tunteja öljyssä, jonka jälkeen se laitettaisi takapuoleen peräpuikon tavoin.

– Sen annetaan vaikuttaa siellä. Meillä Suomessakin vanha kansa tietää, että valkosipulinkynsiä flunssan aikaan nautitaan sisäisesti ja työnnetään sukkiin ja nenään, Kuukka selventää.

– Sujautetaan pöllön silmästä sisään, Kuukan ehdotuksesta hämmästynyt Linnanahde äimisteli.

– Eipä aivastuta! Flunssa on tipotiessään, Kuukka hehkutti kikkaa.

Parivaljakko vitsaili kokeilevansa rohdosta samantien. Juontajat julkaisivatkin Radio Novan Facebook-sivustolla kuvan, jossa Kuukka näyttää asettavan talonpojan suppoa Linnanahteeseen.

– No niin! Jotta ei mene Akilla koko viikonloppu niistäessä, me laitettiin hänelle talonpojan suppo - perinteinen espanjalaislääke flunssaan. Otetaan siis valkosipulinkynsi, liotetaan hetki öljyssä ja sit sinne, mihin päivä ei paista. Tervemenoa, köhä! Minna Kuukka kirjoittaa Facebookissa.Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Novan Facebookissa kuva on saanut ihmisiltä riehakkaan vastaanoton.

– Ette ole tosissanne! Meinasin ajaa ojaan, Radio Novan Facebookissa nauretaan kuvalle ja parin sanailulle.

– Hah, hyvänen aika sentään. Kerro sitten Aki toimiko? Facebookissa virnuillaan.

– Ettei nyt menisi mitään pieleen kun on perjantai 13. päivä, kuulijat muistuttavat.

Millaisilla keinoilla parannat flunssan? Kerro niksisi kommenttikentässä!