VIIHDE 13.9.2017 20:16

19-vuotias Antti Tuisku haki salaa Idolsiin – edes äiti ei tiennyt laulukisaan osallistumisesta: ”En kertonut siitä kellekään”

IDOLS Antti Tuisku kertoi Radio Suomipopilla, ettei hän kertonut laulukisaan osallistumisesta kenellekään, ei edes omalle äidilleen.

Video ei ole katsottavissa laitteellasi.

Nelosella tänään alkaneen Idolsin päätuomarina nähdään Antti Tuisku. Tuiskun oma ura alkoi niin ikään Idolsista, kun hän 19-vuotaana osallistui laulukilpailun koelauluihin Turussa.

Tuisku vieraili Radio Suomipopin Popstudiossa muistelemassa omaa Idols-taivaltaan. Hän myönsi, ettei muista itse koe-esiintymisestä kovinkaan paljoa.

– Kun niitä pätkiä on nähnyt televisiossa, on vaikea hahmottaa, mitä muistan siitä oikeasti ja mikä muistikuva on siitä, kun on nähnyt sen televisiosta jälkeenpäin.
  • Voit katsoa Tuiskun haastattelun yllä olevalta videolta!
Idols-kausi, jolla Tuisku oli mukana vuonna 2003, oli sarjan ensimmäinen. Monelle oli epäselvää, mitä kisassa tapahtuisi ja millainen ohjelma oli kyseessä. Tuisku muistaa hermoilleensa koe-esiintymistä reilusti.

– Sen jännityksen ja jopa pelonsekaisen tunteen muistan ihan selkeästi.

Jussi Helttunen

https://is.mediadelivery.fi/img/300/dc6642dce5114daca5429540b6a2b450.jpg
Antti Tuisku on kulkenut pitkän matkan Idols-kokelaasta ohjelman päätuomariksi ja yhdeksi Suomen menestyneimmistä poptähdistä.

Kilpailijoiden kesken vallitsi hyvä yhteishenki. Tuisku muistaa ihmetelleensä jatkoon pääsyä, sillä mukana oli hänen mukaansa erittäin lahjakkaita laulajia.

– Ajattelin, että enhän minä ikinä pärjää näille laulajille, Tuisku muistelee.

Tuisku paljasti Jenni Alexandrovalle, ettei hän kertonut laulukilpailuun hakemisesta edes omalle äidilleen. Asia selvisi tälle vasta kauan hakemuksen lähettämisen jälkeen.

– Mie en kertonut siitä kellekään. Mie olin tehnyt hakemuksen, laittanut sen kirjekuoreen ja pyytänyt äitiä postittamaan sen. Kysyin siltä yksi päivä, että oothan sie vienyt sen hakemuksen ja se oli ihan, että ”Minkä hakemuksen?”. Olin ihan, että älä sano, että se ei oo lähtenyt sinne postiin. Äitille selvisi vasta siinä vaiheessa, mitä hän on ollut kiikuttamassa sinne postiin, Tuisku kertoo.

Tuisku arvelee olevansa uuden Idols-kauden tiukin tuomari, mutta kokee sen olevan vain hyvä asia kilpailijoille, sillä hän jos joku tietää, mitä Idols-rumbaan lähtevä tulee matkallaan kokemaan.

Idols tänään 13.9. Nelosella klo 20