VIIHDE 17.7.2017 19:49

Märät mutakuvat julki: näin Rosa-Maria Ryyti rämpi suossa – missikaunotar osallistui erikoisiin MM-kisoihin minimaalisessa asussa

SUOPOTKUPALLO Rosa-Maria Ryyti taisteli viikonloppuna Hyrynsalmessa suopotkupallon maailmanmestaruudesta.

Lehtikuva, Instagram

https://is.mediadelivery.fi/img/300/1f9746c11ae04eb7aba749d88c03ebd0.jpg
Missikaunotar Rosa-Maria Ryyti osallistui viikonloppuna suopotkupallon MM-kisoihin. Vuoden 2015 Miss Suomi julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa tämä poseeraa mutaisena rankan urheilukisan jälkeen.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ryyti julkaisi tilillään kuvan kisavarustuksestaan. Kuvassa missikaunotar poseeraa lyhyissä minishortseissa, polvisukissa ja napapaidaksi sidotussa t-paidassa. Tuimalta näyttävä Ryyti on yltä päältä mutainen, ja tämän poskia koristaa vauhdikkaat maalaukset.

Ryyti julkaisi reilun 32 000 seuraajansa iloksi kisoista videon, jolla hän kamppailee pallopelissä suossa näyttävästi.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ryytin kanssa erikoista lajia pelasi bloggaaja ja fitnessurheilija Linda Manuella.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fitnesstähti on pukeutunut julkaisemassaan kisakuvassa Ryytin kanssa samaan asuun ja myös hänen vartalonsa on mudan tahrima.

Suopotkupallon MM-kisat pelattiin viikonloppuna Hyrynsalmella.

Kisojen jälkeen kaunottaret vilvoittelivat upeissa metsämaisemissa purossa kastautuen.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suompotkupallo on muunnelma perinteisestä jalkapallosta. Siinä palloa pelataan mutaisessa, upottavassa ja vaikeakulkuisessa suomaastossa.

Suopotkupallo on syntynyt 1990-luvun loppupuolella. Ensimmäiset lajin MM-kisat järjestettiin kesällä 2007.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.