VIIHDE 17.7.2017 17:25

Roope Salmisen jyrkkä kannanotto lasten kuvista jakaa mielipiteet – Tuukka Temoselta tiukka tivaus: ”Rajaatko tämän siihen, jos olet julkkis?”

SOMEKESKUSTELU Ohjaaja Tuukka Temonen otti osaa Roope Salmisen sosiaalisessa mediassa aloittamaan keskusteluun.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/e4224c13472e4dd093fd03e8d3783b10.jpg
Tuukka Temonen kysyy Roope Salmiselta eikö lapsista saisi julkaista yhtään kuvia ennen kuin he ovat täysikäisiä.
Roope Salmisen Instagram-tilillään sunnuntaina julkaisema valokuva ja sen yhteyteen kirjoitettu mielipide lasten kuvien julkaisemisesta on herättänyt keskustelua.

Salmisen kuva on kerännyt runsaasti kommentteja, joissa suuri osa on näyttelijä-muusikon kanssa samaa mieltä siitä, että lasten kasvokuvia ei tulisi julkaista sosiaalisessa mediassa.Jos kuva ei näyt, voit katsoa sen täältä.

Salmisen julkaisemassa kuvassa näkyy hänen lisäkseen lapsen käsi. Laulaja on rajannut leikkikaverinsa pois kuvasta.

– Muistakaa rajata ne taaperoiden naamat pois kuvista, ne saa sit itse päättää haluuks someen hankkimaan itsetunto-ongelmia kunhan täyttävät 35, Salminen kehottaa tiukasti.

Joonas Salo

https://is.mediadelivery.fi/img/300/895010c37d8f42b4a3d67de5c870a1ba.jpg
Roope Salminen vietti viikonloppua yhdessä tätinsä Krisse Salmisen kanssa.

Kommentoijien joukossa olivat muun muassa muusikko Reino Nordin ja ohjaaja Tuukka Temonen. Temonen esittää Salmiselle lukuisia tiukkoja kysymyksiä aiheeseen liittyen.

– Pystytkö mitenkään perustelemaan tota sun mielipidettä yhtään tarkemmin? Tarkoitatko, että alaikäisestä ei saisi julkaista julkisesti yhtään kuvaa missään? Vai julkaista kuvaa lapsesta niin, että samassa kuvassa esiintyy aikuinen? Vai rajaatko tämän siihen, että jos olet julkkis, et julkaise kuvia itsestäsi lapsen kanssa?

Terhi Ylimäinen

https://is.mediadelivery.fi/img/300/a8e52c1f821c4da885bb0bfcb050add9.jpg
Olga ja Tuukka Temosen perhe vilahtelee heidän Instagram-kuvissaan.

Salminen ei ole ainakaan toistaiseksi vastannut Temosen kysymyksiin. Temonen ja hänen näyttelijäpuolisonsa Olga Temonen julkaisevat sosiaalisessa mediassa silloin tällöin kuvia perheestään.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Salminen vietti viikonloppuna aikaa tätinsä Krisse Salmisen ja siskopuolensa, näyttelijä Katariina Havukaisen kanssa. Krisse Salminen julkaisi kolmikosta aurinkoisen yhteiskuvan.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tädin pikkumussukat tuli kylään! Krisse iloitsee kuvan yhteydessä.