VIIHDE 17.7.2017 12:30

Sabina Särkkä narahti uimapukukuvansa muokkaamisesta – kihlatun julkaisu paljasti totuuden: huomaatko eron?

KUVANMUOKKAUS Missikaunottaren ja hänen rakkaansa yhteiskuvat ovat herättäneet keskustelua kuvanmuokkauksesta.

Lehtikuva, Instagram

https://is.mediadelivery.fi/img/300/a8ec15232dba4ddca8f5ab62d657d170.jpg
Vuoden 2012 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Sabina Särkkä hehkuttaa Instagramissa rakkauttaan kihlattuunsa.

Särkkä on ollut viime joulukuusta asti kihloissa Ossi Kivimäen kanssa. Särkkä paljasti ilouutisen Instagram-tilillään 8. joulukuuta.

Pariskunta on julkaisemiensa kuvien perusteella lomailemassa eksoottisissa maisemissa. Sekä Särkkä, että hänen miehensä julkaisivat samasta tilanteesta otetut kuvat Instagram-tileillään.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Särkän lisäämä kuva on kerännyt ihastuneita kommentteja.

Keskustelua on kuitenkin herättänyt myös Särkän miehen Kivimäen lisäämä kuva samasta tilanteesta, joka näyttää melko erilaiselta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Miehen lisäämässä kuvassa näkyy, että Särkkä on omassa kuvassaan muokannut reilulla kädellä ainakin omaa reittään.

Kuten kuvia vertaamalla huomaa, on Särkkä muokannut pois ainakin isokokoisen mustelman reidestään näkyvältä paikalta. Myös miehen rintakarvoitus näyttää melko erilaiselta Särkän lisäämässä kuvassa.

Särkkä on saattanut käyttää kuvassa Instagramissa suosittuja filttereitä, joilla kuvia on tapana muokata mieleisekseen. Lomakuva on kuitenkin herättänyt keskustelua siitä, kuinka paljon otosta onkaan loppujen lopuksi siloteltu. Asiasta on keskusteltu esimerkiksi Jodel-viestipalvelussa.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/26c22682b99f4b86926405d4ea8d55f4.jpg

Särkkä on kertonut IS:lle, onnellinen pariskunta tapasi toisensa Särkän seurustellessa vielä entisen miesystävänsä kanssa. Salamarakkaus vei kuitenkin jalat alta ja Särkkä päätti hypätä uuteen suhteeseen.

Ero ja uusi suhde tulivat Sabinan läheisille yllätyksenä. Osa kummasteli Sabinan nopeita liikkeitä, toiset taas tukivat tätä päätöksessään.

– Meillä on exäni kanssa yhteisiä ystäviä, jotka ajattelivat, olenko aivan sekaisin. He ihmettelivät, mitä oikein teen ja epäilivät uutta suhdettani.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/3fde23a44d884178b62bfb0b5b99feed.jpg

Sabina hehkutti uuden parisuhteen onnea viime kesänä IS:n haastattelussa.

– En ollut ollut vastaavassa tilanteessa aikaisemmin. En vain enää pystynyt perääntymään. Minun oli pakko ottaa riski, tulin sitten satutetuksi tai en.

– Ja riski kyllä kannatti! Jollain tavalla uskon kohtaloon, että tällaiset asiat vain tietää, missikaunotar on kommentoinut.