VIIHDE 19.5.2017 12:36

Näyttelijälegenda, 70, paljastaa onnellisen avioliiton salaisuuden: Seksiä joka päivä – ”joskus monta kertaa päivässä”

Tv-persoona Suzanne Somers uskoo vilkkaan seksielämän olevan onnellisen avioliiton salaisuus.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/05a22e2161544322b5432d463d5b4714.jpg
–Rakastan tapaa, jolla Alan minua katsoo. Hän kiihottaa minua ja minä häntä. Sellaista se on ollut suhteen alusta asti ja on edelleen, Suzanne Somers sanoo.
Amerikkalainen näyttelijälegenda Suzanne Somers, 70, on ollut naimisissa jo 40 vuoden ajan tuottaja Alan Hamelin kanssa. Somers avaa onnellisen ja pitkän liiton saloja uudessa kirjassaan, jossa hän jakaa vinkkejä aviopareille.

Two’s Company: A Fifty-Year Romance with Lessons Learned in Love, Life & Bussiness -kirjassa Somers kertoo suorasukaisesti hänen ja aviomiehensä liitosta, eikä jätä parin intiimiasioitakaan kertomatta.

Somers uskoo, että perusta avio-onnelle luodaan vällyjen välissä. Tv-tähti sanoo, ettei ole viettänyt yhden ainoaa yötä erossa aviomiehestään, ja sieti jatkuva riitelyä 10 ensimmäisen yhteisen vuoden ajan.

– Meillä on palava tarve olla yhdessä. En voi kuvitella viettäväni yötä ilman miestäni, Somers sanoo People-lehden haastattelussa.

Somers sanoo People-lehdelle haluavansa kirjallaan rikkoa myytin Hollywood-liitoista, jotka natisevat liitoksistaan jo parin yhteisen vuoden jälkeen.

– Hollywood-liitot saavat paljon huonoa julkisuutta, joten minusta oli jo aika kirjoittaa liitosta, joka toimii, Somers sanoo lehdelle.

Mario Anzuoni/©Splash News

https://is.mediadelivery.fi/img/300/299604d68e0b45208f872e9bce3d5290.jpg
–Käymme treffeillä vähintään kolme kertaa viikossa. Kunnioitamme toisiamme, nauramme yhdessä, en koskaan kyllästy hänen seuraansa Somers kertoo liitostaan.

Somersin mukaan kaikissa liitoissa on hyvät ja huonot hetkensä. Tv-tähti myöntää, että ensimmäisen 10 vuoden ajan hän riiteli jatkuvasti miehensä kanssa, mutta häiden jälkeen arki rauhoittui.

– Tappelimme kuin koirat ensimmäiset 10 vuotta. Yhteisen yrityksen luominen ja perhesiteiden vahvistaminen loivat uusia ongelmia, mutta ajan myötä suhteestamme tuli selkeä. Olemme olleet yhdessä 50 vuotta ja hyvin kiitollisia, Somers sanoo.

Parin seksielämä on hyvin vilkasta, seksiä Somers sanoo harrastavansa miehensä kanssa päivittäin.

– Harrastamme seksiä joka päivä, joskus monta kertaa päivässä. Rakastan sitä. Jokaisella parilla seksielämä on erilainen. Tämä toimii meillä. Alanilla on urheilijan verenpaine, joten hänen mukaansa seksi on hänelle päivittäinen liikuntamuoto, ja huomattavasti hauskempaa kuin juoksumatolla pinkominen, Somers sanoo.