VIIHDE 19.5.2017 7:11

Yllätysratkaisu: Temptation Islandilla eronneet Pauliina ja Niklas palasivat yhteen – näin suhde on muuttunut kohujen jälkeen

TEMPTATION ISLAND SUOMI Temptation Island Suomi -ohjelman iltanuotiolla eronneet Pauliina ja Niklas ovat palanneet ohjelman jälkeen takaisin yhteen.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/7d2c8d7c714447e199e6731e535c8503.jpg
Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin torstai-iltana dramaattinen käänne, kun viikon viettelysten saarella viettäneiden Pauliinan ja Niklaksen suhde tuli tiensä päähän.

Kotkalaispariskunta lähti viime joulukuussa paratiisisaarelta kohti Suomea eronneena, nyt puoli vuotta myöhemmin pari onkin palannut yhteen. Pauliina kertoo IS:lle, että Temptation Islandin tapahtumien jälkeen hän ja Niklas pitivät suhteessaan taukoa muutaman kuukauden ajan.

– Tauon jälkeen päätimme jatkaa yhdessä, Pauliina sanoo.

Tauon Pauliina kertoo tehneen erittäin hyvää pariskunnan suhteelle.

– Saimme aikaa ja omaa tilaa, sitä minä ainakin tarvitsin. Päätimme tauon jälkeen, että yritämme vielä yhdessä.

Tauon aikana Pauliina ja Niklas asuivat vielä saman katon alla, mutta Pauliina etsi koko ajan omaa asuntoa.

– En oikein pystynyt muuttamaan yhteisestä asunnostamme minnekään, siispä etsin koko ajan omaa asuntoa. Oikeastaan suhteemme tila ratkesi, kun löysin oman kämpän. Silloin jouduin miettimään, mitä oikeasti haluan ja otanko asunnon vastaan ja jätän suhteemme. Päätin jäädä.


Katso video: Sami Kuronen epäuskoisena viimeisellä iltanuotiolla: ”Miksi sä et ole avannut suutasi?”

Pauliina kertoo, että tauon ja Temptation Islandin tapahtumien jälkeen pariskunnan suhde on parantunut huomattavasti.

– Nykyään pystymme keskustelemaan paljon paremmin. Suhteessamme oli ennen todella pahoja kommunikaatiovaikeuksia.

Pauliina kertoi tosi-tv-ohjelmassa yhden suhteen ongelmakohdista olevan Niklaksen liika kiltteys. Pauliina myös myönsi pompottelevansa poikaystäväänsä mielensä mukaan.

– Olet niin kiltti, että olen käyttänyt sinua hyväkseni häikäilemättömästi. Olen täällä vasta sen tajunnut. En ole arvostanut sinua tarpeeksi, Pauliina sanoi torstai-iltaisen jakson iltanuotiolla.

Nelonen

https://is.mediadelivery.fi/img/300/5fda72b654224d0ba72d17102251f7d2.jpg
Pauliina kokee, että hänestä annettiin Temptation Islandissa kovin yksipuolinen kuva.

Nyt Pauliina kertoo, että tauon jälkeen sekä Niklaksen että hänen itsensä käytös on muuttunut merkittävästi.

– Niklas on yrittänyt opetella sanomaan vastaan ja tuomaan myös omia mielipiteitään esiin. Kyllähän se minua on aiemmin ärsyttänyt, kun olen nähnyt Niklaksen olevan jostain asiasta eri mieltä, mutta hän ei ole kuitenkaan sanonut omaa mielipidettään.

– Tietenkin myös minä olen yrittänyt miettiä omaa käytöstäni. Totta kai minun käytöksessäni on ollut myös vikaa, varmasti vielä enemmän kuin Niklaksen. Nykyään yritän ottaa Niklaksen tunteet enemmän huomioon ja en vain itse päätä, miten asiat ovat, Pauliina kuvailee.

Tulevaisuuttaan pariskunta ei ole pidemmälle suunnittelut, vaan Pauliina kuvailee parin ottavan päivän kerrallaan.

”Äitini on ollut aivan järkyttynyt”

Temptation Islandin jaksojen katsomisen Pauliina kertoo tuntuneen oudolta.

– Minusta on tv:ssä näytetty vain ne kohdat, kun olen puhunut huonoa Niklaksen ja minun suhteesta. Totta kai puhuin suunnattomasti hyvääkin, mutta niitä ei ole sitten näytetty. Minusta ei ole annettu ohjelmassa kauhean hyvää kuvaa, Pauliina harmittelee.

– Kaikkihan on kiinni siitä, miten ohjelma on leikattu ja millainen kuva meistä on haluttu antaa.

Etenkin Pauliina on ollut ihmeissään kohusta, joka syntyi kun hän viihtyi ensimmäisenä saari-iltanaan useita tunteja suihkussa sinkku-Ronin kanssa. Pauliina kiisti IS:n haastattelussa, ettei hänen ja Ronin yhteinen yö ylittänyt rajoja.
  • Video Pauliinan ensimmäisen illan tapahtumista alla:

Katso video: Temptation Islandin uusi pari aloittaa railakkaasti: "Siellä on laitettu munaa pannulle"

– Tuli kyllä yllätyksenä, kuinka hirveä kohu niistä ensimmäisen illan tapahtumista tuli. En edes ajatellut silloin Temptation Islandilla, että niistä tapahtumista voisi tulla mitään kohua, Pauliina sanoo.

– Tuntuu, että ihmisille on nyt tullut minusta hirveän huono kuva ja että ihmiset ovat vain ajatelleet, että lähdin Temptation Islandille vain jättämään Niklaksen. Ei se niin mennyt, ne tunteet, jotka saarella syntyivät, tulivat itsellenikin ihan yllätyksenä.

Nuoren parin lähipiirikään ei ole suhtautunut ohjelman tuomaan julkisuuteen suopeasti.

– Äitini on ollut aivan järkyttynyt ja ottanut tämän erittäin raskaasti. Ja tietenkin meidän molempien vanhemmat ovat olleet järkyttyneitä tästä julkisuudesta.

– Kukaan muu ei ole minulle itselleni mitään sanonut, mutta netin kommenteissa olen nähnyt aika rajuakin tekstiä.

Temptation Island Suomi -ohjelmaan osallistuminen ei ole Pauliinan mukaan kaduttanut pariskuntaa, mutta uudestaan hän ei samankaltaiseen formaattiin lähtisi.

– Viimeiset kuukaudet ovat olleet niin rankkoja, kun olen miettinyt näitä Temppari-asioita päivittäin. Ohjelmasta syntynyt kohu on ollut todella raskasta ja olen onnellinen, että meidän osalta ohjelma on ohi. Toisaalta jos emme olisi lähteneet ohjelmaan, suhteemme olisi vain jatkunut samanlaisena ja mitään ei olisi tapahtunut. Suhteemme on ehdottomasti parantunut ohjelmaan osallistumisen jälkeen, Pauliina summaa.