VIIHDE 17.2.2017 14:09

Pirkka-Pekka Petelius yllättyy: Toimittajalla jalassaan tatuointi tunnetuista sketsihahmoista – katso video!

Helsingissä nähdään perjantai-iltana Tolkuton spektaakkeli täynnä Pirkka-Pekka Peteliuksen sketsihahmoja, mutta Samuli Väänäsen pohkeessa on aina Rampe & Naukkis.

Video ei ole katsottavissa laitteellasi.

Rampe ja Naukkis olivat Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Aake Kallialan esittämät muusikot, joiden kohtalo oli esiintyä ties missä marketeissa – ja kertoa toisilleen vitsejä takahuoneessa.

Kaksikko on ollut niin kova juttu toimittaja Samuli Väänäselle, että hän päätti ottaa ”sankareistaan” tatuoinnin pohkeeseensa!

Oheisella Anakonda Pop -videolla Petelius näkee Väänäsen tatuoinnin toisen kerran. Ensimmäisellä kohtaamisella PPP kirjoitti jalkaan tatuoinnin yläpuolelle nimikirjoituksen – ja sen Väänänen on myös tatuoinut jalkaansa!

Pentti Hokkanen

https://is.mediadelivery.fi/img/300/05880f4709264e4e97506dba095f0dd6.jpg
Toimittajat Samuli Väänänen (vas.) ja Pasi Kostiainen jututtivat Pirkka-Pekka Peteliusta. Herra 47 -paitakin oli kuvauksissa mukana.

Haastattelussa Petelius kertoo myös areena-keikkansa haasteista ja siitä, mitä yhteistä hänen usein vähän ressukkamaisilla hahmoillaan on.

– Kukaan heistä ei kärsi siitä, että ei pärjää, Petelius sanoo.

Anakonda Pop on anakonda.fi -sivuston tuottama uusi netti-tv-ohjelma. ISTV esittää Petelius -ohjelman, Anakonda Popin pilottijakson.