VIIHDE 17.2.2017 13:42

Hurmuriministeri Justin Trudeau saa naisten polvet notkumaan – nyt leviävät kuvat kihertelevästä herttuatar Catherinesta

KATSO KUVAT Ivanka Trump ei ole ainoa vaikutusvaltainen nainen, joka on hurmaantunut Kanadan pääministeri Justin Trudeausta.

Twitter, Splash News

https://is.mediadelivery.fi/img/300/fce4e5f756514c15a2e61ac9b7b466da.jpg
Kanadan pääministeri Justin Trudeaun, 45, on nimetty julkisuudessa leikkimielisesti hurmuriministeriksi, sillä hänen useat edesottamuksensa ovat ihastuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa.

Trudeaun ihailijakerhoon kuuluu erityisesti naisia.

Maanantaina hurmuriministeri tapasi Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin tyttären Ivanka Trumpin Valkoisessa talossa järjestetyssä keskustelutilaisuudessa. Ivankan Trudeauniin luomat lumoutuneet katseet tallentuivat valokuviin ja ne lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sosiaalisessa mediassa muistutettiin Ivankan flirttailevien kuvien jälkeen, että Ivanka ei ole suinkaan ainoa vaikutusvaltainen nainen, jonka pasmat ovat menneet sekaisin Kanadan pääministerin edessä.

Viime syyskuussa prinssi William ja herttuatar Catherine olivat kuninkaallisella vierailulla Kanadassa lastensa prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten kanssa.

Kanadan lipun väriseen ja Alexander McQueenin suunnittelemaan mekkoon sonnustautunut Catherine ei selvästikään voinut vastustaa hurmuriministerin olemusta.

Splash News

https://is.mediadelivery.fi/img/300/95ab17827526413fa70274771e94df09.jpg

Kuvista näkee, kuinka herttuatar kiherteli iloisena ja flirttailevaisena Trudeaun edessä, vaikka hänen aviomiehensä prinssi William seisoi aivan vieressä. Catherine leikitteli hiuksillaan ja hymyili hurmaantuneena Kanadan pääministerille.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tavallaan tykkäät, kun olet naimisissa prinssin kanssa, mutta tapaat Justin Trudeaun, sosiaalisessa mediassa vitsaillaan.