VIIHDE 17.2.2017 9:23

Cheyenne Järvinen, 23, julkaisi topless-kuvan syntymäpäivänsä kunniaksi – pitelee palloja lähes alasti

SYNTYMÄPÄIVÄ Cheyenne Järvinen juhlistaa syntymäpäiväänsä rohkealla kuvalla.

Tuomas Selanne

https://is.mediadelivery.fi/img/300/c386e048a0c94bf1a23fe4a2f6e3a3ff.jpg
Cheyenne Järvinen täyttää perjantaina 23 vuotta.
Kohukaunotar Cheyenne Järvinen viettää perjantaina syntymäpäiväänsä. Järvinen juhlistaa merkkipäiväänsä näyttävästi Instagram-tilillään julkaisemallaan valokuvaaja Nikita Tikan ottamassa kuvassa.

23 vuotta täyttävä kaunotar poseeraa kuvassa lähes alasti ilmapallojen kanssa. Näyttävällä antiikkituolilla lepäävällä Järvisellä on kuvassa yllään ainoastaan pikkuruiset mustat pitsialushousut.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hyvää syntymäpäivää minä, Järvinen kirjoittaa kuvatekstissä.

Miss Helsinki -kilpailusta julkisuuteen ponnahtanut Järvinen kertoo syntymäpäivästään myös blogissaan.

– Niin se vaan on jälleen tullut se päivä vuodesta, kun vuosia tulee mittariin ja onkin aika hyvästellä 22 ja toivotettava tervetulleeksi 23. Voisin höpistä vaikka mitä, mutta jätetään se nyt tällä kertaa. Ollaan vain tässä ja nyt ja fiilistellään näitä upeita kuvia, Järvinen jatkaa syntymäpäiväpohdintaansa blogissaan.

Järvinen on ollut viime aikoina paljon esillä hänelle tehdyn rintaleikkauksen takia. Järvinen kertoi joulukuussa Helsingin Sanomille rintaleikkauksen menneen pahasti mieleen. Järvisen mukaan hänen rintansa jäivät epäsymmetrisiksi ja arpisiksi.

Tuomas Selanne

https://is.mediadelivery.fi/img/300/f8a953d5315144e0bdfadbd5b6b8bd92.jpg

Järvisen paljastuksen myötä hänet operoinut The Look -kauneusklinikka vaati povipommilta sopimussakkoa rintaleikkauksen markkinointisopimuksen rikkomisen vuoksi. Sopimuksen mukaan Järvisen olisi tullut puhua julkisuudessa kauneusoperaatiostaan positiiviseen sävyyn.

Järvinen kertoi myöhemmin asianajajansa selvittävän asiaa. Hän hakeutui hiljattain lääkärin vastaanotolle saadakseen arvion omien sanojensa mukaan pilatuista rinnoistaan.

– Sain juuri lääkäriltä kirjallisen arvion siitä, että jälki ei ole sen näköistä mitä pitää olla ja nyt mennään kuluttajansuojan kautta, maanantaina lääkärintarkastuksessa rintojansa näyttämässä käynyt Järvinen kertoi Ilta-Sanomille.