VIIHDE 16.2.2017 20:41

Menikö tyttöystävän pila liian pitkälle? Karmealla tavalla pieleen mennyt huijaus sai miehen menettämään tajuntansa – ”Kulta, se oli vitsi!”

KÄYTÄNNÖN PILA Käytännön pilat eivät aina suju aivan käsikirjoituksen mukaan – sen todistaa video, jolla tyttöystävän tekemä jekku menee karmealla tavalla pieleen.

YouTube, Facebook

https://is.mediadelivery.fi/img/300/9a21348b18ad47d8bf88baa86e8f5f18.jpg
Käytännön pilat saattavat olla viattomia ja hauskoja – ainakin, kun niitä on toteuttamassa itse, eikä niiden kohteena. Toisaalta joskus kaikki ei mene suunnitellusti edes pilailijan näkökulmasta.

Tämän todistaa pilavideo, josta brittilehti Daily Mail uutisoi.

Videolla brittiläinen Rebekah Eldridge -niminen nainen selostaa kameralle, kuinka aikoo huijata poikaystäväänsä käytännön pilalla: hän aikoo pursottaa tekoverta käteensä ja joka puolelle, ja saada sen näyttämään siltä, että hän olisi leikannut käteensä veitsellä.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videon aluksi nainen soittaa poikaystävälleen hätääntyneen puhelun, jossa selittää tilanteen ja pyytää tätä tulemaan äkkiä kotiin. Mies lähteekin heti matkaan.

Häntä odotellessaan Rebekah peittää kätensä tekoverellä ja poikaystävän tullessa takaisin kotiin esittelee tälle ”verta” pursuavaa kättään. Poikaystävän reaktio tuskin on sellainen, mitä Rebekah odotti; huonovointiselta näyttävä mies nimittäin pyörtyy ja kaatuu lattialle.

– Kulta? Kulta? Kulta, se oli vitsi! Rebekah hokee yrittäessään herätellä pyörtynyttä poikaystäväänsä.Jos Facebook-kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lopulta mies tokenee ja vaikuttaa antavan julman pilan anteeksi tyttöystävälleen.

– Se oli tekoverta, eikä oikeaa, en ole viiltänyt kättäni, Rebekah selittää nauraen hervottomasti.

– Se on hyvä. Olen kunnossa, poikaystävä tyytyy toteamaan yrittäessään kerätä itseään.

Kyseinen pila tuskin kaataa parin suhdetta, sillä Rebekah pitää miehensä kanssa omaa YouTube-kanavaa, jonka videoilla he tekevät vuorotellen toisilleen erilaisia käytännön piloja.