ULKOMAAT 15.11.2017 1:58

Iskikö ”Tampan sarjamurhaaja” jälleen? – Kadulta löytyi jo neljäs yön pimeydessä kuoliaaksi ammuttu ihminen

YHDYSVALLAT Poliisi tutkii ”epäilyttävää kuolemaa” ainakin toistaiseksi siitä lähtökohdasta, että se liittyy aiempiin, lokakuussa sattuneisiin tapauksiin.

Octavio Jones / ZUMA / MVphotos

https://is.mediadelivery.fi/img/300/e4a2638c64ff410f89ec41fe08435e45.jpg
Katupartiointia rikoksentorjunnan nimissä harjoittavan Guardian Angels -järjestön jäsenet Raymond Fagnon (vas.), Ron Smith sekä Monique Williams partioivat Seminole Heightsin kaduilla lokakuun lopulla.
Aikuisen miehen kuoliaaksi ammuttu ruumis löytyi varhain tiistaiaamuna kadulta Floridan Tampassa, kertoo CBS News. Surmapaikka on samassa Seminole Heighthsin kaupunginosassa, jossa tapahtui viime kuussa kahden viikon sisällä kolme vastaavaa, ampumalla tehtyä murhaa. Lue IS:n aiempi juttu aiheesta täältä.

ZUMA / MVphotos

https://is.mediadelivery.fi/img/300/14a1bbd9f56b45c1a109f4aa3d4a620a.jpg
Lähellä asuva Bryan Edmondson oli saapunut rukoilemaan paikalle, josta kolmannen uhrin, 20-vuotiaan Anthony Naiboan ruumis löydettiin 19. lokakuuta.

Murhat ovat herättäneet paikallisten keskuudessa pelkoa öisillä kaduilla vaanivasta sarjamurhaajasta. Poliisi ei ole puhunut suoraan sarjamurhista, mutta uskoo tapausten liittyvän toisiinsa.

Tampan poliisi kertoi tiedotteessaan tutkivansa ”epäilyttävää kuolemaa”. Poliisin mukaan on liian varhaista sanoa, liittyykö tuore tapaus lokakuussa tehtyihin murhiin, mutta toistaiseksi tutkinnassa oletetaan näin.

Octavio Jones / ZUMA / MVphotos

https://is.mediadelivery.fi/img/300/a568e64c3c5142a1908a7dc7a9ed410f.jpg
Seminole Heightsissä järjestettiin lokakuun 22. päivä rauhanomainen marssi surmattujen muistoksi.

Paikallisen WFLA-kanavan mukaan poliisit kehottivat Seminole Heightsin asukkaita tiistaiaamuna pysymään sisätiloissa, sillä tappajan pelättiin yhä liikkuvan alueella. Rikospaikka on vain muutaman korttelin päässä muistopaikasta, jonne ihmiset ovat vieneet kukkia aiempia uhreja kunnioittaakseen.

Kolmannen kuoleman jälkeen poliisi julkaisi valvontakameran videon rikospaikan liepeillä liikkuneesta miehestä, jota etsitään ”tutkinnan kannalta kiinnostavana henkilönä”.


Katso video: Tampan poliisi julkaisi videon mahdolliseen sarjamurhaan liittyvästä henkilöstä

– Emme sano, että tämä henkilö on epäilty. Uskomme, että tämä henkilö näki tai kuuli jotakin, joka voi olla avain näiden murhien ratkaisemiseen, poliisi kertoi videon julkaisun yhteydessä.

Surmaajan löytämiseen johtavasta vihjeestä on luvattu 35 000 dollarin (noin 30 000 euron) palkkio. Alla poliisin julkaisema ilmoitus, jossa yleisöltä pyydetään vihjeitä tapauksiin liittyen.