ULKOMAAT 16.7.2012 6:06

Aviomiehen tuska: tuulenpuuska heitti vaimon jyrkänteeltä kuolemaan

Nainen kuoli pudottuaan korkealta jyrkänteeltä Ison-Britannian etelärannikollla Eastburnessa. Traagisesta onnettomuudesta kertoi The Daily Mail.

© Reuters Photographer / Reuters

https://is.mediadelivery.fi/img/300/13d0dd3d18a14c22b2fe840aee5fd23f.jpg
Ison-Britannian Belle Toutin majakka on kuuluisa vieressä olevan jyrkänteensä takia.
Putoaminen tapahtui, kun 49-vuotias nainen käveli lauantaina Belle Toutin majakan lähellä rannalla koiransa ja aviomiehensä kanssa. He kulkivat noin 90-metrisen jyrkänteen reunalla, kun silminnäkijän mukaan kova tuulenpuuska sysäsi naisen alas.

Rannikon pelastusviranomaiset löysivät myöhemmin naisen ruumiin jonkin verran majakasta länteen. Poliisin mukaan kyseessä ei ole itsemurha vaan traaginen onnettomuus.

Putoamisajankohtana sää oli hyvin synkkä ja sateinen.

Jyrkänteellä ei ole aitoja, koska niiden sanotaan pilaavan hienot näkymät. Belle Toutin majakka on Iso-Britanniassa suosittu nähtävyys.

Paikalliset sanovat turistien kävelevän liian lähellä reunaa, koska maisemat ja hurja pudotus tuntuvat vetävän heitä puoleensa.

Ison-Britannian kansallissäätiön edustaja Gerry Silverstone muistutti Daily Mailille, että kalliolla vierailee satojatuhansia turisteja vuosittain. Onnettomuuksia tapahtuu siihen nähden hyvin harvoin.