UINTI 3.8.2012 12:36

Hanna-Maria Seppälä: Ei voi odottaa kuuta taivaalta

Hanna-Maria Seppälä karsiutui jatkosta viimeisessäkin lajissaan olympiauinneissa.

Antti Hämäläinen

https://is.mediadelivery.fi/img/300/55acc13b5f9840cca34a3fa1ca4f065e.jpg
Hanna-Maria Seppälä karsiutui jälleen.
Seppälän kisaurakka Lontoossa päättyi 50 metrin vapaauinnin alkuerään.

Hän jäi ajallaan 25,55 välieräpaikasta 0,27 sekuntia.

- Mikään ei jäänyt harmittamaan. Aina tietysti toivoisi, että aika olisi parempi. Tämä taisi olla kuitenkin kauden toiseksi paras aika, joten olen ihan tyytyväinen. Ei voi odottaa kuuta taivaalta.

Seppälä ei ollut varma, jäikö uinti hänen viimeisekseen olympialaisissa. Hän ei tyrmännyt ajatusta uran jatkumisesta Rio de Janeiron olympialaisiin 2016 asti.

- Onhan tämä aika siistiä, nautin tästä tosi paljon. Kyllä se kutkuttaa, että jos vielä yhdet kisat. Iästä se ei jää kiinni. Altaassa näkyy yli nelikymppisiäkin.

- Täällä uinneissa oli tosi hyvä fiilis jo aamukisoissa. Se ihan kuin pelaisi jotain videopeliä. Itselle tulee sellainen samanlainen fiilis, kun menee sinne uimaan. Siinä oikeasti nauttii siitä tekemisestä.

Minkä arvosanan anna itsellesi koko kisaurakasta?

- Olen aika kriittinen, joten sanotaan kasi.

Seppälä lähtee sunnuntaina kotimatkalle. Sitä ennen uimari aikoo nauttia kisatunnelmasta ja mennä katsomaan kisoja, jos hän saa lippuja.

- Täällä pääsee tapaamaan Michael Phelsiä ja muita huippu-urheilijoita. Olen nauttinut älyttömästi. Nyt uskalta mennä myös juttelemaan muille, kaikki täällä on kuitenkin vain urheilijoita.

- Usainin [Bolt] kanssa en ole päässyt juttelemaan.