SEKSI & PARISUHDE 7.6.2013 15:05

IS testasi uuden iskukeinon: Tällä jipolla miesten päät kääntyvät - käyttö omalla vastuulla!

LIV Uusi feromonituoksu lupaa lisätä käyttäjänsä seksuaalista itsetuntoa ja kääntää miesten päät. Jos rakkausrintamalla on hiljaista, kannattaa rohkaista mielensä ja kokeilla tuoksua.

Ulla-Maija Lähteenmäki

https://is.mediadelivery.fi/img/300/cbfa0b527a9b41afa91037e54ff1763b.jpg
Voiko tuoksun avulla lisätä omaa viehätysvoimaansa? Pohdin tätä kahden ystäväni kanssa illanistujaisissa. Aiemmin samalla viikolla olin hakenut postista kutkuttelevan paketin, joka sisälsi markkinoiden parhaaksi itseään mainostavan Phiero Woman -feromonituoksun.

Tuotteen nettisivujen mukaan se sisältää erilaisia feromoneja, jotka lisäävät käyttäjänsä seksuaalista itsetuntoa ja itsevarmuutta sekä vetävät miesten mielenkiintoa puoleensa.

Kolmesta naisesta koostuva testiryhmämme otti haasteen tosissaan. Suihkimme reippaasti estratetraenolia ja androstenonia sisältävää hajustetta ennen kuin suuntasimme kohti Helsingin yöelämää.

Ensimmäinen reagointi tapahtui ennen kuin olimme edes ehtineet baarin ovesta sisään. Vastaamme käveli kolme miestä, joista yksi selvästi nuuhkaisi ilmaa kohdallamme. He kaikki kääntyivät katsomaan.

Syynä saattoi toki olla myös ympärillämme leijuva yhtenäinen tuoksupilvi. Yksi ystävistäni myös muistutti, että olimme liikenteessä laitettuina. Kopisevat korot ja istuvat pikkumustat tiettävästi herättävät enemmän huomiota kuin tennarit ja verkkarit. Pääsimme baariin sisään ja aloimme todenteolla havainnoida ympäristöä. Ja kas kummaa, tuntematon mies teki tilaa baaritiskillä. Nuorista miehistä koostuva porukka lyöttäytyi heti seuraamme.

Hieman kauempana huomasin baarijakkaralla miehen, joka vilkuili välillä suuntaamme. Päätin tehdä hieman kenttätyötä ja istahdin hänen viereensä kuulemaan miehisen mielipiteen hajustani. Mies nuuhki hetken kaulaani, ja sain tuomion: tuoksu on miellyttävä eikä yhtään pistävä. Lähes neutraali. Hän kertoi myös kiinnittävänsä useimmiten huomiota naisten parfyymeihin, joten olin selvästikin asiantuntijan arvioitavana. Rupattelimme niitä näitä, ja lopulta paljastin, että olen testaamassa tuoksua. Juttelimme vielä tovin ja vaihdoimme puhelinnumeroita.

Sitten oli aika kerätä porukka kasaan ja lähteä testaamaan tuoksua yökerhomaisempaan ympäristöön. Naistenhuoneessa lisäsin vielä vähän hajustetta. Siirryimme tanssilattialle, jossa varsinkin humaltuneet miehet tulevat helpommin ottamaan kontaktia. Näin kävi nytkin. Illan aikana yllättävän moni vastakkaisen sukupuolen edustaja tuli ympärillemme pyörimään. Neljännelle testiryhmäämme liittyneelle ystävälleni tuntematon mies tarjosi baaritiskillä juotavaa. Ihan tällaista menestystä en ollut odottanut.

Huomasin, että tuoksun ansiosta tarkkailin ympäristöäni. Olin itsevarmempi ja vapautuneempi kuin yleensä ja ehkä siksi helpommin lähestyttävä. Johtuiko se itse tuoksusta vai testitilanteesta, jäi kuitenkin hämärän peittoon.

Siksi kehotankin kokeilemaan 60 euroa maksavaa putelia omalla vastuulla.

Maiju Majamaa