18/50
AJANKOHTAISTA
20.4. 18:10

Ei enää koskaan lötköä parsaa – tällä kikalla onnistut aina

SOPPA365 Parsakausi on parhaimmillaan. Nyt kannattaa opetella tämä yksinkertainen valmistustekniikka.

Riikka Väliahde

http://is.mediadelivery.io/img/300/0fe00c4087d74d43baaaf27283883568.jpg
Uunista tulon jälkeen parsan päälle voi puristaa hieman sitruunaa.
Parsa on todellista kevätruokaa. Ihanan vihreä väri ja raikas maku kuitenkin häviävät, jos parsaa keittää liian pitkään.

Takuuvarma konsti onkin kypsentää parsa kattilan sijasta uunissa.

Tällä tavalla kevään herkku kypsyy kymmenessä minuutissa. Kyseinen metodi sopii kaikkiin tilanteisiin: salaattiin tuleville parsoille, lisukeparsoille, parsalle hollandaisen kanssa ja pastaan siivutettavalle parsalle.