MYSTYLE 13.7.2012 6:03

Pitsihepeneitä ja sukkanauhoja! Lukijat vastaavat, pitääkö naisella olla upeat alusvaatteet

Näin IS:n lukijat vastasivat polttavaan kysymykseen.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/4fe5314b132646039953f12a301bbeef.jpg
Yhteensä 89 prosenttia IS:n nettikyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että naisten alusvaatteilla on väliä.

Kauniit alusvaatteet ovat mukava ja tärkeä asia. Kevyt, läpinäkyvä yöpaita siivittää mukavaan iltaan. Alusvaatteet pitsiset, pienet, ei sukkanauhoja.
Iäkkäänäkin kaunista katseleva.

Näin 62v. naisia naurattaneena sanon suoraan ,että naisen pukeutuminen on miehen halukkuuden A ja O. Jopa ei niin hyvännäköinenkin pystyy korjaamaan potin aistikkaalla pukeutumisella.
airbus320

On tärkeää mielestäni. Kuitenkaan mitään korsettia ei tarvitse arkiasun alla pitää. Sama koskee miehiä, alusvaatteiden pitää olla hyvännäköiset. Yksinkertaiset ja hyvin istuvat ovat seksikkäimmät. Ylisuuret ja nukkaiset Aku Ankka -kalsongit, joissa on tuurilla jopa reikä, kuuluvat ehdottomasti mustalle listalle.
tyttö

Jos nainen haluaa huomiota mieheltä, seksikkäillä alusvaatteilla onnistumisprosentti on n. 99,9%. Ainakin minun osalta, eiköhän nämäkin ole mielipideasioita? Onko tärkeää? Mielestäni kyllä.
Normikundi

Meillä on Vaimolla Nanson yöpaituli ja minulla Black Horset!
VAU!

Kyllähän kaikki hepenet pirusti piristävät seksielämää! Eihän sitä kukaan samaa ruokaakaan syö joka päivä! Ei tietenkään nyt aina tarvitse, mutta jos haluat, että miehesi sinua haluaa niin suosittelen kyllä! Itse pidän erityisesti stay up + sukkanauhat kombinaatiosta. Kyllä tietenkin itsekin pyrin vähän pukeutumaan naisen silmää miellyttävällä tavalla, meillä näistä asioista pyritään keskustelemaan ja kuuntelemaan toisenkin toiveita. Ei ole iso juttu jos saa olla toiselle mieliksi.
Life?

Tottakait on, tosi naiset käyttävät sukkanauhoja.. Alusvaatteilla verhottu vartalo on jopa täysin alastonta vartaloa seksikkäämpi.
jaketheman

Naisten alusasuilla ei ole väliä, kunhan ne saa nopeasti pois. Miesten alusasuissa ainut asia, jolla on väliä, on että ne ovat puhtaat.
Make

ON tärkeää. Oma nainen murehtii painoaan, ulkonäköään meikkejään ja vaikka mitä - mikään niistä ei ole minulle miehenä oleellinen asia (ei, ei edes se paino). MUTTA seksikkyys ei ole listalla, se kaikkein tärkein asia. Pukeudutaan huonon itsetunnon vuoksi säkkimäisiin vaatteisiin ja sama pätee alusvaatteissa ja yöpuvuissa, jotka ovat suoraan sanoen karmivia seksin tappajia - vaikka niihin olisi puettu kuka. Ystävät kommentoivat samaa omilta tahoiltaan, joten oletan että tällainen asennoituminen on yleinen.
Kuikka

Luulen, että naiset eivät edes ymmärrä usein, kuinka suuren vaikutuksen seksikkäät alusvaatteet tekevät vastakkaiseen sukupuoleen. Mies on visuaalinen olento, joka nauttii silmillään. Naisten pitäisi suosia ehdottomasti enemmän esim. sukkanauhoja ja stay-uppeja.
Herra_37v

Minä pidän naiseni silkinohuesta, valkeasta, muodot paljastavasta yöpaidasta, jota pitkin käteni luistaa hyväillessä helposti ja jonka sisään pääsen helposti iloamme hekumoimaan. Yläkautta se myös lähtee helposti vauhdissa lentoon.
Jussi

Tottakai naisella seksikkäät alusvaatteet vievät erotiikan aivan toiselle tasolle.. Itse ainakin olen aivan heikkona sukkanauhoihin ja hipstereihin.
jookkeli