MYSTYLE 29.4.2012 8:16

Taas täällä! 80-luvun takkisuosikki teki paluun muotiin

Kyllä, uskottava se on, bleiseri on täällä taas. Edellinen bleiserin kultakausi oli 80-luvulla.

Jose Perez / Splash News

http://is.mediadelivery.io/img/300/227caa4439274e83ad2f05a21d023226.jpg
Näyttelijä Gwyneth Paltrow viihtyy bleiserissä.
Silloin tämän tuttuakin tutumpi vaatekappale valtasi muodissa pääosan ladonovien levyisine hartialinjoineen ja rullattuine hihansuineen. Nyt bleiseri tekee hieman hillitymmän paluun päivitettyjen materiaalien ja linjojen kera.

Klassinen ja aina toimiva kokonaisuus toimistossa ja sen ulkopuolella muodostuu tummasta, kapealinjaisesta bleiseristä, valkoisesta tai vaaleasta kauluspaidasta ja tummansinisistä farkuista. Talvella pitkät saappaat ja kesällä matalat nahka-avokkaat pitävät tyylin semimuodollisena. Kesällä voisit kokeilla tumman jakun kanssa valkoisia pillifarkkuja, värikkäitä ballerinoja ja panamahattua.

Pehmeä ja mukava trikoojakku on helppo vaate arkena. Se ei rypisty helposti ja on usein konepestävä. Värejä löytyy sähkönsinisestä kirkkaankeltaiseen, mutta jakkuja saa myös raidallisena ja kukallisena.
Pue trikoojakun alle tyköistuva t-paita ja jalkaan värikkäät chinos-housut, joiden lahkeet voit kääräistä rennosti. Ballerinat tai tennarit sopivat parhaiten tämän asukokonaisuuden kanssa.

Jakku käy myös mainiosti juhlaan. Raakasilkistä tai ohuesta villasta valmistettu tyköistuva jakku käy hyvin cocktailmekon tai puolihameen kanssa. Kokeile kolmeneljäsosahihojen pituutta juhlavammassa jakussa. Monikerroksinen kaulakoru tai näyttävä silkkikukka kauluksessa viimeistelee juhlatyylin.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow ja monet muut Hollywood-tähdet ovat jo päivittäneet vaatevalikoimaansa omat suosikkinsa kevään bleiserivalikoimasta.