MATKAT 10.7.2012 15:56

Pahaa hajua ja paljon karvoja - Näitä ihmisiä kartetaan tovereina hotellihuoneessa

Hotels.com teetti tutkimuksen, jolla se selvitti, mitä suomalaiset haluavat hotellihuonekumppaniltaan.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/19fbc8ceac214fe28e9b088b17e93dd3.jpg

Jos olet itsekäs, tupakoit ja kärsit ilmavaivoista, voi olla hankalaa löytää matkaseuraa. Nämä ovat nimittäin ne piirteet, joita suomalaiset pitävät epämieluisimpina henkilöissä, joiden kanssa hotellihuone jaetaan.

Hieman yllättäen myös kissaihmisiä karsastetaan huonekumppaneina. Ehkä ihmiset pelkäävät kissaihmisten tuovan kissankarvoja hotellihuoneisiinkin.

Tulokset kertovat suomalaisten suosivan varsin perinteisiä piirteitä huonekavereissaan.

Suomalaisten mielestä hotellihuonekaverin ykköspiirteenä tulee luotettavuus. Seuraavaksi tärkeimpänä piirteenä on huumorintaju. Reissussa sattuu usein pieniä kommelluksia ja vastoinkäymisiä, joista voi tulla jopa matkan hauskimpia muistoja sopivalla huumorilla höystettynä.

Matka on tietysti myös rattoisampi, jos huonekaverin kanssa voi heittää huulta vapaasti. Kolmanneksi eniten arvostetaan samoja elämänarvoja.

Vähiten tärkeänä piirteenä huonekaverissa pidetään ulkonäköön liittyviä seikkoja. Suomalaisille hyvin vähämerkityksellisiä piirteitä huonekaverissa ovat pituus, hyvä kampaus ja hyvä iho. Seksikäs aksentti ja sama uskonto tulevat myös prioriteettilistan häntäpäässä.

Luonnollisesti useimmat eivät pane pahakseen jakaa huonettaan henkilön kanssa, jolla on viehättävät silmät ja joka sattuu vieläpä olemaan elämän rakkaus.