KYSY SEKSISTÄ 7.7.2012 12:27

Kysy seksistä: Onko innostuksemme asusteisiin mennyt liiallisuuksiin?

Olemme vaimon kanssa erittäin aktiivisia seksuaalisesti ja tykkäämme käyttää erilaisia asusteita. Varsinkin vaimoni nahkakäsineet, nahka-asut ja nahkasaappaat ovat meidän juttu.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/1a1b93780df3411bbcaf29b086313e4e.jpg
Käsineet ovat meille varsinainen kiusaus. Lainaamme niitä ystäväparien vaimoilta/tyttöystäviltä ja vaimo lainaa työkavereilta nahkakäsineitä seksileikkeihimme. Omistamme käsineitä ja saappaita kymmeniä pareja. Kiihotun, kun näen naisilla käsineitä ja muita nahka-asuja, jonka jälkeen on harrastettava seksiä vaikka yleiselläkin paikalla. Onko innostus mennyt liiallisuuksiin? Emme voi kiihoitukselle mitään ja me tykätään seksistä ehkä liikaakin.
Nimimerkki: Asusteet, mies 29 vuotta


RFSU:n seksuaaliterapeutin vastaus:
Aikuisten välisessä seksissä on luvallista kaikki se mihin kumpikin on valmiita. Liiallisuuteen asti se menee silloin kun seksi alkaa häiritä jokapäiväistä elämäänne. Yleisellä paikalla seksin harrastamisessa on myös huomioitava ettei asia häiritse muita ihmisiä. Pahimmillaan siitä seuraa poliisien tulo paikalle ja ainakin melko varmasti sakot. Aikuisten vastuuseen liittyy myös se, että lapset eivät saa joutua katselemaan mitään sellaista, mikä ei ole tarkoitettu heidän silmilleen.

Joten niin kauan kun seksi ei häiritse elämäänne ja huomioitte nuo em. asiat niin siitä vaan toteuttakaa vapaasti omia tarpeitanne. Jos tilanne häiritsee jokapäiväistä elämäänne, niin sitten kannattaa asiasta keskustella terapeutin vastaanotolla.

RFSU - muutakin kuin kondomeja

RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. RFSU järjestö on puoluepoliittisesti, ammatillisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton aatteellinen järjestö, jonka tavoitteena on avoimen ja positiivisen ilmapiirin luominen seksiä ja parisuhdetta koskevissa kysymyksissä.

Lähtökohtanamme on jokaisen vapaus olla juuri sitä mitä on, elää niin kuin haluaa elää ja nauttia juuri siten kuin haluaa.

Lue lisää: www.rfsu.com