KUNINKAALLISET 17.7.2017 20:38

Herttuatar Camilla paljasti yllättävän yksityiskohdan prinssi Charlesista – omalaatuinen tapa viihdyttää lapsenlapsia

KUNINKAALLISET Cornwallin herttuatar Camilla kertoo miehensä prinssi Charlesin olevan ilmiömäinen imitoija, kun on kyse Harry Potterin seikkailuista.

REX

https://is.mediadelivery.fi/img/300/c04c2a6817cc45dc8b525da8b1137e25.jpg
Charlesin ja Camillan pokka petti hiljattain edustustehtävissä kesken poseerauksen.
70-vuotissyntymäpäiväänsä maanantaina viettävä Cornwallin herttuatar Camilla kertoi aviomiehestään prinssi Charlesista yllättävän yksityiskohdan Daily Mailin haastattelussa. Asiasta kertoo myös muun muassa Hello!-lehti.

Camillan mukaan kuninkaalliset lapsenlapset ovat aivan haltioissaan, kun Charles lukee heille Harry Potter -kirjasarjaa. Camilla paljastaa lehdelle, että prinssi Charles on luonut jokaiselle fantasiakirjan hahmolle oman äänen. Siispä niin Harry Potterilla, Hermionella kuin Hänellä-joka-jääköön-nimeämättä on aivan omanlaisensa tunnusääni, kun prinssi Charles tulkitsee tarinoita.

– Joskus kun olemme mieheni kanssa Skotlannissa, hän lukee heille (lapsenlapsille) Harry Potteria, herttuatar paljasti hiljattain Daily Mailin haastattelussa.

– Kaikilla hahmoilla on eri äänet, koska Charles on loistava imitoija. Itse en ole siinä kovin hyvä. Yritän myös matkia ääniä, mutta näytteleminen ei ole vahvuuteni, Camilla kertoi.

Camillan mukaan Charles tykkää lukea lapsenlapsilleen J.K. Rowlingin velhosarjaa iltasaduksi.

– Ajattelen aina, että lapset vain vääntelehtisivät sängyissään, mutta he kuuntelevatkin tarinaa haltioituneita. Charles tulee lasten kanssa erittäin hyvin toimeen. Lapset rakastavat lukuhetkiä.

Camillalla itsellään on viisi lastenlasta.

Hello!-lehti arvelee, että Camilla viettää 70-vuotisjuhlapäiväänsä mielellään perheensä parissa. Merkkipäivän kunniaksi brittihovi julkaisi Camillasta ja Charlesista uuden virallisen yhteiskuvan. Kuvassa onnellinen pariskunta poseeraa Clarence Housessa.

MARIO TESTINO / CLARENCE HOUSE/

https://is.mediadelivery.fi/img/300/61e8e584c456412ba53fd3a7b3dbbda2.jpg
Camillan 70-vuotissyntymäpäivän kunniaksi pariskunnasta julkaistiin uusi virallinen yhteiskuva.

Valokuvan on ottanut Mario Testino, jolla on pitkä historia kuninkaallisten valokuvaajana. Hän on ikuistanut otoksiinsa muun muassa prinsessa Dianan, prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen sekä prinssi Harryn.

– Tunnen suurta kunniaa siitä, että saan ikuistaa Walesin prinssin ja Cornwallin herttuattaren tänä erittäin tärkeänä päivänä, Testino on sanonut Hello!-lehden mukaan.

– Valokuvasin herttuattaren (Camilla) ensimmäistä kertaa, kun hän ja prinssi olivat avioituneet. Silloin tajusin, kuinka kiltti ja kaunis persoona hän on, lisäksi hänellä on aivan ihastuttava huumorintaju, Testinon kerrotaan sanoneen.