ESPORTS 21.4.2017 19:24

LCS päätökseen – mestarit kruunataan sunnuntaina

KILPAPELAAMINEN League of Legendsin Euroopan ja Pohjois-Amerikan mestarit kruunataan viikonloppuna Saksassa ja Kanadassa.

Riot Games / LoL Esports

https://is.mediadelivery.fi/img/300/c1d35b7785d2497c9ef16349f9a3fd22.jpg
LCS-mestaruuksista taistellaan jälleen viikonloppuna kahdessa maassa.
Viikonloppuna on yksi League of Legends -fanien vuoden kohokohdista, kun pelin Euroopan ja Pohjois-Amerikan pelaajille suunnattu LCS-ammattilaisliiga huipentuu kevätkauden finaaleihin.

Pronssimitaleista kisataan lauantaina ja sunnuntaina selviää, ketkä lähtevät kesäkaudelle mestareina. Finaalitapahtumat järjestetään tällä kertaa Saksan Hampurissa sekä Kanadan Vancouverissa.

Amerikassa mestaruudesta kisaavat tutut nimetLCS:n hallitsevat mestarit ovat G2 Esports (Eurooppa) ja Team SoloMid (Pohjois-Amerikka), jotka puolustavat titteleitään sunnuntaina.

G2 taistelee Hampurissa mestaruudesta Unicorns of Love -joukkuetta vastaan, kun taas TSM kohtaa Cloud9-joukkueen jo kuudetta kertaa LCS-finaalissa.

TSM on voittanut LCS-mestaruuden yhteensä neljä kertaa ja kolmesti joukkue on kaatanut finaalissa Cloud9:n. Kahdesti LCS:n voittanut Cloud9 on puolestaan aina kohdannut finaalissa TSM:n.

Euroopan puolella mestarisuosikki on molemmat LCS-kaudet viime vuonna voittanut G2. Unicorns of Lovelle finaali on joukkueen historian toinen: keväällä 2015 joukkue hävisi finaalissa Fnaticille.

Pronssiotteluissa pelaavat muun muassa ikuinen LCS-fanien suosikki, eurooppalainen Fnatic, sekä veteraanipelaajista koostuva FlyQuest.

Kaikki viikonlopun ottelut pelataan paras viidestä -sarjoina. Otteluita voi seurata englanniksi League of Legendsin kotisivuilta.

Finaaliviikonlopun otteluohjelma (Suomen aikaa)

Ajankohta Joukkueet Ottelu
22.4. klo 18 Fnatic - Misfits Euroopan-pronssiottelu
22.4. klo 22 Phoenix1 - FlyQuest Amerikan-pronssiottelu
23.4. klo 18 G2 - Unicorns of Love Euroopan-finaali
23.4. klo 22 TSM - Cloud9 Amerikan-finaali

Riot Games / LoL Esports

https://is.mediadelivery.fi/img/300/66a2e076d1f8473e958c6cf88de64279.jpg
Unicorns of Love -joukkueen imago on monen katsojan mieleen – osa taas ei välitä joukkueesta pätkääkään.

Mestarit suuntaavat ennen kesäkautta Brasiliaan

LCS:n kesäkausi alkaa kesäkuussa. Kesäkauden voittajat jatkavat varmasti syksyllä pelattaviin MM-kisoihin, jotka järjestetään tänä vuonna Kiinassa.

Mestaruuksia sunnuntaina juhlivat joukkueet suuntaavat toukokuussa Brasiliaan kisaamaan Mid Season Invitational -näytösturnaukseen, jossa kohtaavat eri alueiden parhaimmat joukkueet.