AUTOT 13.4.2017 9:34

Uusi navigaattori markkinoille, tarjoaa mm. 150 valmista reittiä ympäri maailmaa – taustalla kuluttajien antama palaute

NAVIGOINTI TomTomin uudet mallit antavat moottoripyöräilijöille yhä enemmän informaatiota elämyksellisten reittien löytämiseksi.

Pekka Elomaa

https://is.mediadelivery.fi/img/300/2b484d2637fc4da58d1e3c9956c39766.jpg
Rideriksi nimetty mallisto on kokonaisuudessaan varustettu ohuen tai paksun ajohansikkaan kosketukseen reagoivalla kosketusnäytöllä, joka toimii säässä kuin säässä.

Näyttöä napauttamalla saa näkyviin lähistöllä olevat moottoripyöräilijää kiinnostavat palvelut, kuten levähdyspaikat, ravintolat ja hotellit sekä jopa moottoripyörämuseot.

Erikoisinta antia tarjoaa Riderin lippulaivaversio eli ”450”, joka sisältää 150 valmista, muun muassa MotoPlussan, Adventure Bike RIDERin ja Tourenfahrerin kuratoimaa reittiä eri puolilla maailmaa.

Kyseinen versio sisältää myös globaalit kartat veloituksetta laitteen käyttöiän ajaksi sekä reaaliaikaiset liikenne- ja valvontakameratiedot.

– Saamamme asiakaspalautteen perusteella on selvää, että moottoripyöräilijät janoavat pientä seikkailua ja elämyksellisiä reittejä. Ajajat voivat etsiä sellaiset tiet, jotka sopivat juuri sen hetkiseen tilanteeseen. Mutkittelua ja mäkisyyttä säätämällä voi valita joko levollisen ja suoran tai jännittävämmän reitin, perustelee TomTomin kuluttajatuotteista vastaava johtaja Corinne Vigreux.