ASUMINEN 13.9.2017 19:00

Onko kotonasi nettikirppisten aarre? 3 Ikea-kalustetta, joita sisustajat etsivät juuri nyt

ME NAISET Varsinkin sellaiset Ikea-klassikot, joiden tuotanto on lopetettu, menevät kuumille kiville nettikirppiksillä.

Colourbox, Instagram

https://is.mediadelivery.fi/img/300/9735700c04ed4503b3e909de5adef197.jpg
Mistä tahansa voi tulla himoittu klassikko, myös Ikea-huonekalusta. Osa halutuimmista Ikea-tavaroista on edelleen tuotannossa, ja suosio perustuu käytännöllisen tyylikkääseen designiin. Osa huonekaluista on kulttitavaroita tuotannon lopettamisen takia.

Ainakin näillä tuotteilla on kysyntää Facebook-ryhmissä ja nettikirppiksillä:

Ekby Gällö -hyllyKevyt ja vaalea Ekby Gällö-hylly antaa pikkuesineiden loistaa. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Ekby Gällö -hyllyä kysellään sisustustietoisten Facebook-ryhmissä sekä Tori.fi:ssä ehkäpä siksi, että se muistuttaa ulkoasultaan hitiksi muodostunutta String-hyllyä.

Bloggaajien kodeista ja sisustuslehdistä tuttu String on tehnyt kevytrakenteiset, valkoiset seinähyllyt muodikkaiksi. Ikean Gällö on huomattavasti edullisempi ostos kuin String, jonka hinnaksi tulee helposti toista sataa euroa.

PS 2012 -sohvapöytäJollakulla onnekkaalla on hallussaan peräti kaksi PS 2012 -sohvapöytää. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Ekby Gällö -hyllyn tavoin myös PS 2012 -sarjaan kuuluva sohvapöytä edustaa kevytrakenteista, vaaleaa tyyliä. Nyt jo tuotannosta poistunut sohvapöytä on sisustajien suosikki kepeytensä ansiosta. Rimoista koostuva väliosa tekee sohvapöydästä erityisen.

Malm-lipastoMikäs se siellä String-trendihyllyn alla luuraa? Tavallinen Malm-lipasto tietenkin. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Sellaisiakin Ikea-klassikoita on, jotka ovat suosiossa vuodesta toiseen riippumatta siitä, onko tuotanto käynnissä vai ei. Esimerkiksi yksinkertaisille Malm-lipastoille on Tori.fi:ssä yli 20 ostoilmoitusta. Vanhoilla lipastoillaan ei välttämättä voi lyödä rahoiksi, mutta jos Malmistaan haluaa luopua, siitä eroon pääsemisen pitäisi olla helppoa.

Lisää aiheesta:

6 yllättävän helppoa vinkkiä, joiden avulla Ikea-huonekalusi näyttävät arvokkaammilta

Näin räppäri-muotimoguli Kanye West villiintyi ruotsalaisessa Ikeassa

Kyllästyitkö sisustuskliseisiin? Nämä valinnat tekevät sinusta todellisen trendsetterin