ASUMINEN 17.2.2017 17:18

Saitko yllätysvieraita? Siivoa ainakin nämä kolme kohtaa

Yllätysvieraat ovat päivän piristys, mutta jos koti on kaaoksen vallassa, voi vierailu ahdistaa. Onneksi koti näyttää paremmalta vain kolmen kohdan äkkisiivouksella.

Sergiy Tryapitsyn, Colourbox

https://is.mediadelivery.fi/img/300/9042b9dded6f45b7affb73cbce6f4cfd.jpg
Saitko yllätysvieraita? Siivoa edes vessa.
Yllätysvieraita varten tarvitsee siivota vain kolme kohtaa, apartmenttherapy.com-sivusto kertoo. Käännä siis katseesi kylpyhuoneeseen, sohvalle ja laseihin.

1. Vessa

Vieraasi käyttävät todennäköisesti vessaa, joten pikainen pyyhkäisy on kohteliasta. Vaikka suuremmalle siivousurakalle ei ole nyt aikaa, suihkauta vessanpyttyyn ja vessan reunuksille hyväntuoksuista puhdistusainetta. Koko kylpyhuone raikastuu hetkessä.

2. Sohva

Anton Maltsev

https://is.mediadelivery.fi/img/300/1e702372030c4b33a0e06a9f13f4b312.jpg

Koska kaverit yleensä valloittavat ensimmäisenä sohvan, on myös hyvien tapojen mukaista varmistaa, etteivät sohvan välit ole täynnä lasten leluja ja eläinten karvoja. Jos aikaa riittää, imaise karvat pois imurilla ja tarkista, ettei sivupöytä ole täynnä astioita.

3. Lasit

Hyvä isäntä tarjoaa vierailleen myös juotavaa, joten pidä huoli, että taloudesta löytyy muutama puhdas juomalasi.

Jos aikaa on enemmän, kokeile näitä ammattilaisen vinkkejä, jotka tunnetusti helpottavat siivousta. Muista myös varoa näitä kymmentä siivousmokaa, jotka tekevät arjesta turhaan astetta vaivalloisemman.