ASUMINEN 27.7.2012 6:04

Mies leikkasi puskan hävyttömän käsimerkin malliseksi

Poliisi on kuitenkin käskenyt pensaan poistettavan.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/7616fa6cb6ce4703ab29fdf2ebdf600e.jpg
Daily Mail uutisoi puutarhurista, joka leikkasi puskan esittämään isoa keskisormea näyttävää kättä. Puska on kuitenkin vaadittu poistettavaksi sen jälkeen, kun sitä syytettiin yleisen järjestyksen rikkomisesta.

Richard Jackson on leikannut pensaansa keskisormea näyttävän käden malliseksi jo viimeisen kahdeksan vuoden ajan. Miestä on nyt käsketty muuttamaan puskaa, sillä naapuri on valittanut siitä. Jackson ei halua vaatimuksiin suostua.

Keski-Englannin Staffordshiressa asuva Jackson kertoo poliisin ottaneen häneen yhteyttä, sillä joku on valittanut hänen pensaastaan.

- Ilmeisesti yksi henkilö on loukkaantunut siitä ja poliisi sanoi puskan olevan rikos yleistä järjestystä vastaan.

Jackson ei aio muuttaa pensasta.

- En halua aiheuttaa ongelmia, enkä halua loukata ketään. Pensas on kuitenkin ollut pihallani kahdeksan vuoden ajan, enkä ymmärrä, miksi minun pitäisi kuunnella kenenkään muun käskyjä puutarhani muuttamiseksi.

Muut naapurit ovat kuitenkin ryhtyneet tukemaan Jacksonia, jotta pensaikko saisi jäädä paikoilleen. He ovat jopa aloittaneet "Pelastakaa puska" -kampanjan.

- Jos kaikki muut pitävät siitä ja ainoastaan yksi valittaa kahdeksan vuoden aikana, en usko että kyseessä on rikos yleistä järjestystä vastaan, sanoo Jackson.

Hän kertoo pensaasta tulleen jopa pieni nähtävyys hänen kotikylässään Tamworthissa.

Katso kuvat puskasta täältä.