ASUMINEN 16.7.2012 14:48

Mökkiläisen lukupaketti ilmestyi - esittelyssä Eino Grönin ja Sinikka Sokan kesäpaikat

Ilta-Sanomien Mökki-lehti esittelee Eino Grönin ja Sinikka Sokan kesäpaikat.

https://is.mediadelivery.fi/img/300/f3dbae07c11d4eadbb28dd03f9564f49.jpg
Onko haastava rakennusprojekti mökillä nielaissut kaiken aikasi ja kiinnostuksesi? Veikö pikkuinen remonttihomma koko käden? Vertaistukea saa Ilta-Sanomien tuoreesta Mökki-lehdestä: siinä toimittaja Pasi Jaakkonen kirjoittaa jo viidettä kesää kestäneestä hankkeestaan muurata kivigrilli mökille. Kuulalaakereita on grillissä jo neljä, mutta kokonaisuus ei ole valmis.

- Tuttu rautakaupan myyjä jo tietää kesämökkivieraan harrastuksen, mutta palvelee hymyttä. Itse asiassa hän kertoi meitä ikuisuusrakentajia olevan monta", Jaakkonen toteaa.

Mökkiläisen lukupaketissa esitellään myös Eino Grönin mökki laulajan lapsuusmaisemissa Porin Reposaaressa, näyttelijä Sinikka Sokan viehko kesäasunto Mustion linnan puistossa, hankolaishuvilan sosiaalista kesäelämää sekä karkkimaisen ihana siirtolapuutarhamökki, jonka nuori valokuvaaja on remontoinut ja sisustanut. Kolme yhteisen mökin hankkinutta naista kertoo, miten ystävien kimppa toimii, ja
Jörn Donner esittelee kalavetensä Bromarvissa.

84-sivuisessa lehdessä on myös niksit helppohoitoisen mökkipihan saavuttamiseen, ohjeet leikkimökin rakentamiseen sekä kylpypaljujen vertailu.

Ruokaosiossa on reseptit kesäklassikoihin, joiden aineksia saa suoraan kasvimaalta.

Mökkiaiheisen ristikon yksi ratkoja voittaa 300 euron palkinnon, ja lehdessä on myös perinteinen lautapeli mökki-iltojen viihteeksi - lisäksi tarvitaan vain noppa ja jokunen nappi.

Mökki kuuluu Ilta-Sanomien erikoislehtien lifestyle-perheeseen, samoin kuin muun muassa Huvila & Huussi-, Piha- ja Joulu-lehti.

Mökki on myynnissä rajoitetun ajan. Se maksaa 2,90 euroa ja sitä myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Ilta-Sanomien Mökki-lehdessä on 84 sivua monipuolista asiaa.